Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Latijn Beginners 3

Cursuscode: 6602

*Nu met maar liefst 20% korting

"Iedereen kan Latijn leren lezen. In deze cursus verdiepen we ons in de klassieker der klassiekers: de taal der Romeinen, die in de oudheid uitgroeide tot wereldtaal en in de eeuwen daarna als ‘dode’ cultuurtaal een unieke vorm van onsterfelijkheid heeft verworven. Deze vervolgcursus vergt enige voorkennis, maar ook wie de beginnerscursus niet gevolgd heeft, kan nog instromen: oud-gymnasiasten die hun kennis weer willen ophalen zijn van harte welkom. Het oogmerk is de verwerving van vertaalvaardigheid en tekstbegrip: er zal ruime aandacht zijn voor grammaticale theorie en ook het leren van ‘rijtjes’ is onontbeerlijk, maar we zullen ons primair richten op het vertalen. Hierbij komt ook een ruime selectie oorspronkelijk Latijn uit de oudheid en later aan bod. Men dient rekening te houden met ca. 1,5 à 2 uur huiswerk en voorbereidingstijd per week.
Het instapniveau is Exercitium XXX van de methode Tirocinium Latinum. Neem bij vragen over het vereiste niveau s.v.p. contact op met de docent."

• Boek: Tirocinium Latinum (N.H.C. van Loenen e.a.), ISBN 9789022885512; hiernaast is het de moeite waard om een goede (school-)grammatica aan te schaffen, bijvoorbeeld de Kleine Latijnse Grammatica (G.F. Diercks e.a.). koop het boek 

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Dinsdag 11 mei 2021
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 137,50
Dhr. S.H.N. (Stephen) van Beek
Boek: Tirocinium Latinum (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

19:30 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
S.H.N. (Stephen) van Beek