Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Kroatisch voor Beginners 2(A1-A2)

Cursuscode: 6527

*Nu met maar liefst 20% korting

Deze cursus is perfect voor iemand die al wat Kroatisch spreekt en iets meer voor de komende zomer wil leren. Je verbreedt je kennis en leert nieuwe taalstructuren kennen. Je leert te praten over jouw familie, leefomstandigheden en jouw baan. Na de cursus kunt je een e-mail schrijven en een accommodatie boeken.

Tijdens de lessen wordt het lezen, luisteren, spreken en schrijven behandeld. De cultuur en de idiomen zijn een groot deel van de Kroatische taal, dus deze komen ook aan bod. 
Je wilt kennis maken met de Kroatische taal en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communiceren met de Kroaten. Houd er rekening mee dat er minstens 2 uur per week moet worden besteed aan het maken van huiswerk. Aan het eind van deze cursus heb je het niveau A2 bereikt van het Europees Referentiekader.

• Cursusmateriaal: de docente verzorgt het cursusmateriaal.

De cursus zal deels in het Engels worden gegeven. Basiskennis van het Engels is handig.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Donderdag 6 mei 2021
10 lessen van 1 uur en 45 min aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. I. (Ines) Komic

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

18:30 - 20:15
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
I. (Ines) Komic
Ines Komic komt uit Osijek in Kroatië. Ze woont anderhalf jaar in Amsterdam. Ze heeft Kroatisch en Engels gestudeerd, maar Nederlands is haar nieuwe liefde. Ze werkt met kinderen en volwassenen die Kroatisch willen spreken. Ze weet dat Kroatisch niet makkelijk is, maar ze is hier om te helpen. Haar doel is om je vertrouwen te geven Kroatisch te spreken op je vakantie, met je partner en vrienden of op je werk met Kroatische collega's.