Bestellijst

Bestellijst

Online lezing: Skansen – het oudste openluchtmuseum ter wereld

Cursuscode: 5090

Skansen – het oudste openluchtmuseum ter wereld

Maar Skansen is veel meer dan dat. Het is ook een feestplaats voor dansen, het vieren van hoogtijdagen en het enige dierenpark dat Stockholm rijk is. Het is een wereldberoemd park en een openluchtmuseum. Het museum bezit meer dan 150 cultuurhistorische gebouwen uit geheel Zweden, uit verschillende periodes. In deze historische setting proberen diverse ambachtslieden het verleden te doen herleven. Handwerk en huiselijke bezigheden dragen er dus toe bij dat Skansen een levend museum is, een Zweden in miniatuur.

Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Maandag 21 juni 2021
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 19,50
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl