Dutch

Halfgevorderden - Intermediates

You can join our intermediate courses after completing the beginners courses or if you have picked up enough Dutch elsewhere to get by in daily life (level A2). The courses will take you to level B1.

Deze cursussen zijn voor halfgevorderden die de beginnerscursussen hebben afgerond. Je kunt ook meedoen als je op een andere manier genoeg Nederlands hebt geleerd om je te redden in het dagelijks leven (niveau A2). Na deze cursussen zit je op niveau B1.

Amsterdam Museum en Scheepvaartmuseum
Om je ook iets te vertellen over de geschiedenis van Amsterdam en Nederland, brengen we bij de cursus Halfgevorderden II een bezoek aan het Amsterdam Museum en aan Het Scheepvaartmuseum.
Lees hier het verslag van een cursist van Halfgevorderden I+II:
"De rondleiding in het Amsterdam Museum vond ik heel interessant. Normaal hou ik helaas echt niet van geschiedenis en daarom heb ik het bezoek oorspronkelijk alleen gezien als een taalles. Maar dit museum is heel anders, het heeft zowel een historisch als een modern deel en alles is heel goed uitgelegd. Bovendien heeft onze leider toelichtingen gegeven, die heel makkelijk te begrijpen zijn en ook voor het dagelijks leven van belang zijn. Ik ben verrast en blij dat ik nu meer wil weten over (de Nederlandse) geschiedenis. Volgens mij was dit een uitstekende gebeurtenis, dank u wel!"