spaans inicial ii a12: ¿ te gusta aprender espanol na dit tweede blok van beginnerscursus spaans zal je die vraag met volmondig ¡ si me gusta mucho beantwoorden je leert verder je in spaans te kunnen redden in eenvoudige situaties bijvoorbeeld in...

Spaans Inicial II (A1.2)

¿Te gusta aprender español? Na dit tweede blok* van de beginnerscursus Spaans zal je die vraag met een volmondig ¡Sí, me gusta mucho! beantwoorden. Je leert verder je in het Spaans te kunnen redden in eenvoudige situaties, bijvoorbeeld in winkels en je zult kunnen praten over zaken als je familie, vrienden, tijdsbesteding en je voorkeuren. De cursus heeft een prettig tempo. Reken op een à twee uur huiswerk per week. Aan het eind van de cursus ben je al een behoorlijk eind op weg naar niveau A1 van het Europees Referentiekader (ERK).

• *Dit is een vervolg op de cursus Spaans Inicial I die in januari gestart is, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 15-20 uur Spaanse les hebben gehad.

• Methode: Aula Internacional 1 - nueva edición (hoofdstuk 4-7), cursusboek + bijlage (110 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250009,  Difusión/Talenland, € 28,40.

Cursuscode 6811

Groep 1

Deze cursus bestaat uit: 9 lessen van 2 uur vanaf woensdag 4 april 2018 om 9:30 uur.
Cursusprijs: € 219,00
Docent: Mw. drs A. (Anita) de Valk
Locatie: OBA, Javaplein 2 1094 HW